Despre proiect


Acest proiect este realizat in scop caritabil pentru Fundatia Copii in Dificultate (CiD).

Scopul este stragerea sumei de 100 000 de RON, leu cu leu. Mecanismul e simplu. Dupa ce citesti povestea unui copil, dand click pe el, poti sa ii donezi minim un leu (1 LEU). Bineinteles, nimeni nu te opreste sa ii dai mai mult, daca vrei si poti. Donatia se face prin plata online cu orice tip de card.

Cu fiecare leu dat mai multi copii vor putea sa zambeasca!


CiD este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. Fundatia Copii in Dificultate opereaza in cele 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges si este auditata an de an, dovada clara ca banii obtinuti din sponsorizari si finantari se folosesc in proportie de suta la suta in interesul copiilor pe care ii ingrijesc.

Pentru ca ingrijirea copiilor sa poata continua la standardele deja implementate, CiD are nevoie de bani. Astfel ca singura solutie este ca noi toti sa oferim o mana de ajutor. Fundatia CiD ajuta copiii sa zambeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa se bucure de fiecare clipa a copilariei. Copiii in dificultate nu sunt diferiti doar pentru ca nu pot face lucrurile pe care noi le consideram simple, dar au doar nevoie de ajutorul nostru ca toate lucrurile simple sa se intample si pentru ei. Speram ca prin acest proiect sa aducem bucurie in vietile lor. Cand ajuti, cineva zambeste.

Proiectul este sustinut de Next Advertising iar copiii sunt desenati de ilustratorul Jason Lucero.

Multumim Netalurgica pentru dezvoltarea web si ePayment.ro pentru amabilitate!
Castigator roblogfest 2009