Termeni si conditii


Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.cinevazambeste.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Next Advertising si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Next Advertising a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

Informatiile personale colectate de cinevazambeste.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea donatiei. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.Cinevazambeste.ro respecta confidentialitatea donatorilor. Cinevazambeste.ro recunoaste faptul ca informatiile despre donatori trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Next Advertising nu va vinde si nu va inchiria informatiile pe care dumneavoastra ni le-ati furnizat online unei terte parti.

Beneficiari

Beneficiarul strangerii de fonduri este Fundatia Copii in Difultate, avand sediul in Str. Radu de la Afumati nr.16, 020667, Bucuresti, Sector 2, si contul deschis la BRD-GSG, Suc. Decebal, RO12 BRDE441SV20937824410, reprezentata de Valentina Zaharia, Director Dezvoltare.
Fundatia Copii in Dificultate se angajeaza, contractual, ca va cheltui banii in scopul cauzei in care activeaza. Pentru mai multe detalii trimiteti email la andrei[punct]chirica[at]next[punct]advertising[punct]ro.

Donatori

Donatorul poate verifica traseul donatiei facute de el?
Next Advertising se angajeza in a furniza, la cerere, aceste informatii donatorilor.

Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.