Cum să vă decorați singur casa

Tocmai ați cumpărat o casă nouă și vă întrebați cum ar trebui să o decorați. Deși ați fi tentat să o faceți singur, ați putea lua în considerare și posibilitatea de a angaja un designer de interior profesionist.

În general, designerii de interior sunt scumpi, iar faptul de a avea propria casă proiectată de altcineva poate duce la o lipsă de satisfacție personală. Dacă tendința DIY te-a prins, iată câteva sfaturi și trucuri pentru a-ți amenaja propria casă ca un adevărat profesionist.

Citiți toate revistele și cărțile profesionale pe care le puteți găsi înainte de a crea propriul proiect de design de casă. Există, de asemenea, multe site-uri utile pe care le puteți parcurge pentru idei. De asemenea, puteți urma câteva cursuri de design interior pentru a vă obișnui cu ideile de bază în materie de design de casă și pentru a putea lua decizii inteligente pe cont propriu. Dacă veți decora totul de unul singur, probabil că veți pierde ceva timp, dar veți câștiga ceva bani.

Într-o lume care se luptă cu recesiunea economică, proiectele DIY devin din ce în ce mai populare. Începerea propriului proiect de amenajare a locuinței va necesita un plan bine gândit, care să includă resursele financiare, ceea ce vă place și ceea ce nu vă place, costurile materialelor etc. Având toate aceste lucruri în minte, începeți să vă decideți asupra culorilor și formelor care v-ar face să vă simțiți confortabil în fiecare dintre camerele dumneavoastră, faceți câteva cumpărături la magazinele de specialitate și începeți. Alegeți materiale și vopsele de calitate dacă doriți să obțineți o lucrare bună. Te-ai săturat de mirosul de vopsea? Atunci alege o vopsea de calitate, fără miros, care te va ajuta să decorezi mai repede și fără bătăi de cap.Draperii moderne de la aondeco.ro

Un designer profesionist ar putea veni cu o grămadă de idei originale de design pentru casa ta, dar tu ești cel care va locui în casă, așa că, până la urmă, depinde de tine să decizi ce te face să te simți ca acasă și ce nu. În caz contrar, dacă lași totul pe seama designerului, s-ar putea să ai o casă minunat decorată care nu te reprezintă.

Un cuplu ar trebui să creeze întotdeauna proiectul de amenajare a casei împreună, după ce a analizat cu atenție toate posibilitățile, tot ce trebuie și ce nu trebuie făcut, astfel încât toată lumea să fie mulțumită de rezultatul final. Majoritatea femeilor consideră că decorarea casei și a grădinii este distractivă și le place să adune idei de la prieteni, din reviste de design interior și din cărți. Nu vă fie teamă să încercați pe cont propriu decorarea casei. Dacă aveți și câteva prietene dispuse să vă ajute puțin, s-ar putea să fie foarte distractiv!